Specialisten U bent in goede handen

Elke behandeling binnen Belgian Beauty Clinic wordt uitgevoerd door ervaren professionals, die de absolute top zijn in hun werkgebied. Elkeen heeft zijn eigen focus en gespecialiseerd werkgebied. Ontdek ons team!

Borstchirurgie
Dr. Verdonck

Door zijn jarenlange opleiding en expertise, hij opereert ongeveer 800 tot 1000 borsten per jaar, behoort hij tot de absolute top wat betreft borstchirurgie.

Plastisch chirurg
Dr. Danau

Internationaal geroemd plastisch chirurg met uitstekende reputatie en expertise in facelift en borstlift.

Plastisch chirurg
Dr. Waskiewicz

Dr. Waskiewicz is onze nieuwste plastisch chirurg bij de BBC. Hij is topspecialist in neusoperaties en gelaatscorrecties.

Plastisch chirurg
Dr. Van Zele

Dr. Van Zele is een alom geprezen plastisch chirurg. Zijn expertise is niet alleen beperkt tot borst- en buikchirurgie. Ook uitgebreide gelaatscorrecties/ facelifts zijn een stokpaardje van hem. Door zijn precisiewerk en inlevingsvermogen kan u steeds een topresultaat verwachten.

Plastisch chirurg
Dr. Ortiz

Dr. Ortiz oefent niet alleen zelf complexe operaties uit, maar tevens is ze stagemeester om nieuwe chirurgen op te leiden. "Bij elke behandeling, stel ik mij steeds de vraag wat ik zelf zou hebben gewenst als ik de patient zou zijn."

Plastisch chirurg
Dr. Karim

Dokter Karim is een heuse autoriteit als het aankomt op genitale chirurgie. Dit niet alleen voor esthetische doeleinden zoals een vaginaverjonging of een schaamlipcorrectie, maar ook op reconstructief vlak, met name het herstel na besnijdenis bij vrouwen. "Een ingreep start steeds met naar de patiënt te luisteren..."

Esthetisch arts
Dr. Peeters

Deze European Master in esthetische & anti-aging geneeskunde heeft een speciale interesse in fillers en antirimpelbehandelingen.

Bariatrisch chirurg
Dr. Van Himbeeck

Internationale chirurg die de bariatrische patiënt bijstaat van A tot Z. Obesitaschirurgie is z'n passie en u kan bij hem terecht voor zowel de gastric bypass als de nazorg betreffende overtollige huid nadien (buikwandcorrectie, armlift als dijbeenlift, ...)

Anesthesist
Dr. Vanden Eynde
Anesthesist
Dr. Merhai
Anesthesist
Dr. Van Eeckhout
Zaakvoerder & verpleegkundige
Stéphanie
Verpleegkundige
Joke
Verpleegkundige
Annelies
Office manager
Indra
Verpleegkundige
Kimberly
Hygiëniste
Nenita
Hygiëniste
Nathalie
Verpleegkundige
Leen
Verpleegkundige
Nic
Verpleegkundige
Carolien
Secretariaat
Marie-Paule
Maak een afspraak