Cette page n'a pas encore été traduite completement dans la langue que vous avez choisie. Nous vous montrons donc la page dans sa forme originale. Nous nous excusons!

De warmste week

Ben je je oude BH's beu, passen ze niet meer of wil je gewoon eentje schenken aan het goede doel, aarzel dan niet en breng uw oude BH's binnen bij de Belgian Beauty Clinic.
Wij verzamelen ze het hele jaar door en houden de tel bij. Per BH gaan grote bedrijven ons (hopelijk) flink sponseren zodoende dat we op het einde van het jaar, tijdens 'De Warmste Week', een heel mooi bedrag kunnen overhandigen aan Think Pink. Ook individuele mensen met het hart op de juiste plaats mogen onze actie sponseren.
Door dit initiatief trachten wij ons steenje bij te dragen aan het borstkankeronderzoek. Helaas worden nog teveel vrouwen slachtoffer van deze vreselijke ziekte en daar willen we met z'n allen een halt aan toeroepen.

Dus aarzel niet en kom in actie: join the fight en wordt een BH'er!! Je mag zelf kiezen wat het beste bij je past: een Blije Helper, een Belangrijke Helper of een Borsten Helper.... zolang je maar komt meestrijden. Licht al je vriendinnen in en samen kunnen we hopelijk een verschil maken!!

Praktisch kan je de BH's elke dag tussen de kantooruren binnen brengen aan de balie. U kan ze ook meebrengen als u een operatie ondergaat of als u op controle komt en ze (hopelijk ;-) toch niet meer passen. In plaats van ze weg te gooien, kan u er ons heel veel plezier mee doen en een steun betekenen in de strijd tegen borstkanker.

Indien u vragen heeft kan u ons steeds contacteren via mail of telefonisch.

https://dewarmsteweek.be/acties/belgian-beauty-clinic-bh-inzamelactie-voor-think-pink

In ieder geval wil ik de eerste deelneemsters al ontzettend hard bedanken voor de hun gulle donaties. Hou onze teller in de gaten want die wordt elke 2 weken geupdatet. Teller op 21/10/2019 :