Borstcorrecties Ja, ik overweeg een borstvergroting

Uit onderzoek blijkt dat veel vrouwen niet tevreden zijn met hun borsten. Dat is niet erg, want borstcorrecties zijn niets om u voor te schamen. Het kan simpelweg zijn dat uw boezem van nature niet aansluit bij uw beeld van wat bij uw lichaam past. Er zijn veel zaken die iemand onzeker kunnen laten voelen waar niets aan veranderd kan worden.

Net daarom ondergaan duizenden vrouwen jaarlijks een borstvergroting, die u een natuurlijke ogende boezem geeft die bij u past en één waar u trots op kunt zijn. De plastisch chirurgen bij de Belgian Beauty Clinic zijn echte experts op dit gebied en kunnen uw borsten naar wens verfraaien.

Hoe begint u eraan?

Wanneer u dit leest, heeft u de juiste plek al gevonden. De website van de Belgian Beauty Clinic telt een schat van informatie over borstvergrotingen. En meer!

Zo heeft u misschien twijfels wat precies de goede ingreep voor uw situatie is. In het artikel 'Kiezen voor een borstlift of borstvergroting' leggen we het verschil duidelijk uit.

U heeft waarschijnlijk een boel vragen. Door onze ervaring hebben we voor u de meest gestelde daarvan op een overzicht gezet. Ook tijdens de consultatie, ingreep en de nazorg begeleiden we u op een open en persoonlijke manier.

Raadpleeg één van onze specialisten

Een borstvergroting is een hele stap. Wanneer u een borstvergroting overweegt, begeleiden u graag van a tot z.

Er zijn meerdere manieren om met ons in contact te komen. De makkelijkste manier is telefonisch. Onze collega's staan u graag bij met alle informatie en vragen die u hebt over een borstvergroting. U bereikt ons tijdens kantooruren op 013 39 37 00. Daarnaast zijn we ook via e-mail bereikbaar.

Een afspraak maken bij de Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. U kan bij ons terecht voor informatie of een consultatie. Gebruik het formulier onderaan om uw afspraak te regelen. We komen daarna snel met u in contact.

Meer over borstvergrotingen

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en staan u graag bij met al uw vragen.