Injectables Beautox en gummy smile

Een lach waarbij het tandvlees zichtbaar is, ook wel ‘gummy smile’, kan erg storend zijn en kan leiden tot het zich schamen om te lachen. Dit ongemak kan eenvoudig behandeld worden met een Beautox-behandeling.

Een tandvleeslach wordt veroorzaakt door een te grote spanning in de spier die de lip optrekt. Een Beautox behandeling kan deze spierspanning iets verlagen waarbij het doel is om de bovenlip tijdens het lachen precies tot de voortanden te laten komen. De tandvleeslach, ofwel gummy smile behoort dan tot het verleden.

Met maar twee prikjes in de spier die de bovenlip optrekt, is de behandeling snel en vrijwel pijnloos. Een verdoving is niet nodig. Het effect is al na enkele dagen zichtbaar en en houdt gemiddeld drie tot vier maanden aan. Hierna kan de behandeling probleemloos herhaald worden. Indien een Beautox-behandeling onvoldoende werkt dan kan ook gekozen worden voor een lipvolume behandeling om het tandvlees verder te bedekken. Voor een permanente oplossing door middel van een kleine operatie kan u terecht bij onze plastische chirurgen.

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en staan u graag bij met al uw vragen.