1. Terug naar Permanente make-up
  2. Over de ingreep
  3. Maak een afspraak

Powder brows

Powderbrow is een techniek waarbij pigment onder de huid gezet wordt door een nano-naald. Bij deze techniek wordt de wenkbrauw volledig geschaduwd. Dit geeft een meer egaler effect dan de hairstrokes-techniek, die alleen maar plaatselijke haartjes geeft. Hierdoor heeft het een langere houdbaarheid en hoef je er ook geen make-up meer over te gebruiken.

Omdat dit zonder sneetjes gebeurt en er dus geen open wonden zijn, zal de huid sneller genezen en minder pigment verliezen. Het pigment zet zich ook niet uit en oogt dus natuurlijker. Dit techniek is geschikt voor alle huidtypes.

Veel gestelde vragen Powder Brows:

Wat zijn de voordelen van een Powder Brow?

  • Ideaal voor mensen met een vette huid en/of grove poriën
  • Het lijkt alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt aangezet
  • Is zeer geschikt voor de rijpere huid
  • Zorgt voor symmetrische wenkbrauwen

Wanneer wordt deze techniek gebruikt?

Vaak gebruikt bij vrouwen en/of mannen waarbij de wenkbrauwen dun en licht zijn geworden. Ook voor diegene die graag wat meer aanwezige wenkbrauwen wenst is deze techniek uiterst geschikt.

Hoelang duurt de behandeling?

Afhankelijk van de huid 1,5 à 2 uur.

Welke kleur kan ik kiezen?

U kan zelf de kleur bepalen.

Zullen mijn wenkbrauwen donker zijn?

De wenkbrauwen zullen er eerst (zeer)donker uitzien. Nadat u zich gewassen heeft, begint het te vervellen waardoor er precies vlekken ontstaan, ongelijkheden en pigmentverlies. Dit is echter normaal en dus geen reden tot paniek of ongerustheid. Mooi resultaat is te verkrijgen na 1 à 2 weken.

Is het pijnlijk?

De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten. Indien er een lage pijndrempel is, kan het als licht pijnlijk ervaren worden, maar toch goed verdragen.

Hoelang gaan Powder Brows mee?

Bij een vette tot normale huid: 8 tot 14 maanden
Bij een droge tot zeer droge huid: 15 tot 24 maanden

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en staan u graag bij met al uw vragen.