1. Terug naar Liposuctie en lipofilling
  2. Vraag & antwoord
  3. Maak een afspraak

Liposuctie van de billen is een erg populaire cosmetische ingrepen. het wordt gebruikt om de billen en dijen opnieuw vorm te geven door het verwijderen van plaatselijk opgehoopt vet. Dit werkt vaak storend en laat de kledij niet mooi aansluiten.

Vaak hebben we te maken met hardnekkige vetopstapelingen in deze regio (zoals de ruitersbroek) die met eenvoudig diëten en sport niet weg gaan. Het kan zelfs erfelijk vastgelegd zijn en zodoende veel in de familie voorkomen.

Met liposuctie / liposculptuur kunnen we dit probleem aanpakken. Het wegzuigen van vet in deze regio is uitermate doeltreffend, veilig en met blijvend resultaat. Het doel is om mooi afgeronde en strakke billen of dijen te bekomen.

Indien u net volume mist in de billen, of u ergert zich aan plooien of deuken, dan kan u met een lipofilling alles weer laten bijvullen. Dit noemt men ook wel een Brazilian butt lift. Dit is onder mee erg populair geworden door bekende artiesten zoals Kim Kardashian en Jennifer Lopez.
Het vet wordt eerst op een andere plaats weggezogen, daarna gefilterd en nadien terug ingespoten op de gewenste plaats. Omdat we werken met eigen vet kan er geen afstotingreactie ontstaan. Het resultaat is dadelijk zichtbaar!

Wenst u graag een afspraak?
Locatie Diest:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en staan u graag bij met al uw vragen.