1. Terug naar Lichaamscorrecties
  2. Bilvergroting
  3. Maak een afspraak

Bilvergroting

Bij deze ingreep worden de vorm en de omvang van de billen gecorrigeerd door middel van een bilimplantaat of van lichaamseigen vetweefsel.

Operatie met bil-prothesen

Deze methode wordt meestal gekozen voor mensen met een zeer fijne bouw, die weinig vetcellen hebben, die nodig zijn voor de Braziliaanse butt-lift. De vorm en grootte van de prothese worden gekozen in overleg met de patiënt en de chirurg. De prothesen zijn erg veilig en kunnen niet meer lekken zoals vroeger.

Het resultaat is een heel natuurlijk uiterlijk en de billen voelen zacht aan. Het implantaat wordt ingebracht door een incisie in de bilplooi, waardoor het litteken minimaal en bijna onzichtbaar wordt.

Braziliaanse butt-lift

Tijdens een "Braziliaanse butt lift" verwijdert de chirurg via een liposuctie vetcellen, bijvoorbeeld op de heupen, de buik of de onderkant van de billen, en reïnjecteert ze, na ze te hebben gezuiverd, opnieuw in het bovenste deel van de billen. Dit is de techniek van lipofilling. De combinatie van deze twee interventies maakt het mogelijk om het eindresultaat te accentueren en de billen er vol en strak uit te laten zien op een erg natuurlijke manier.

Wenst u graag een afspraak?
Locatie Diest:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en staan u graag bij met al uw vragen.