1. Terug naar Injectables
  2. Over de ingreep
  3. Maak een afspraak

Beautox injectie Verzacht uw rimpels op een natuurlijke manier

Ontdek een natuurlijke behandeling die rimpels verzacht en de huid gelijkmatig weer glad maakt.

Wenst u graag een afspraak?
Locatie Diest:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Locatie Blankenberge:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Wat zijn fillers en hoe werkt het?

Fillers zijn natuurlijk producten die gebruikt kunnen worden om (diepe) rimpels terug op te vullen (what's in a name ;-). Hierdoor vult de huid zich weer op en verzachten de rimpels op een natuurlijke manier.
Ook kan er extra volume gegeven worden aan bepaalde delen van het gelaat waar dat gewenst is zoals de lippen of de jukbeenderen.
Het is een niet-permanent effect en dient dus na enkele maanden weer herhaald te worden.

Wanneer is een Filler-behandeling iets voor mij?

Fillers worden veel gebruikt voor het verzachten van de neus(lippen)plooi, marionetlijntjes, rokerslijntjes, vollere lippen of een subtiel lift van de jukbeenderen. We hebben de meest courante behandelingen voor u even op een rijtje gezet.

Neus(lippen)plooi

De neus(lippen)plooi loopt vanaf de zijkant van de neus naar de mondhoeken toe. Met het verouderen kan deze plooi zich verder uitdiepen en storend worden . Het gelaat krijgt en droever en norser uiterlijk.

Marionetlijntjes

De marionetlijnetjes lopen vanaf de zijkant van de mond naar de onderkaak toe. Veroudering, zwaartekracht en het losser worden van de huid maken deze lijnen dieper en zichtbaarder. Het gelaat krijgt en verdrietig en bitterder uiterlijk.

Rokerslijntjes

De verticale lijntjes boven de mond vormen de rokerslijnen. In de volksmond ook wel 'barcode' genoemd. Deze ontstaan door het ouder worden en zijn niet noodzakelijk te wijten aan roken zelf. De rokerslijntjes op je bovenlip zorgen ervoor zorgen dat je ouder lijkt dan je misschien bent. Een ander vaak voorkomend probleem is dat de lippenstift uitloopt in de lijntjes buiten het lippenrood.

Wangrimpels

Deze rimpels ontstaan door veel te lachen. Een erg fijne bezigheid die door te diepe rimpels getoord kan worden. Om terug vrolijk en blij door het leven te stappen, kunnen we nu de huid opvullen en je lach en zachtere en jeugdigere uitstraling geven.

Kin- en kaaklijn

De kin vormt samen met de kaak het fundament van ons gelaat. Ze bepalen voor een groot deel de uistraling van ons gezicht. Met fillers kunnen we de kaaklijn strakker maken en zo een jeugdiger uiterlijk scheppen.
Bij mannen kan een krachtigere en robustere kaaklijn gecreëerd worden om dusdoende stoerder en mannelijker over te komen.

Lippen

Vaak komen lippen smaller voor dan gewenst. Ze lijken naar binnen te plooien en missen volume. Door de lippen op te vullen, worden ze terug stevig, voller en jeugdiger. Het gelaat lijkt er wel een sensuelere uitstraling door te krijgen.

Iedereen kent facelifts, verjongingskuren en allerlei andere esthetische ingrepen. Wanneer ons lichaam en gelaat terug jeugdigheid en kracht uitstralen, zijn het toch vaak de handen die onze ware leeftijd verraden. Doordat de huid dun geworden is, zijn de botten en aders erg goed zichtbaar geworden. Door deze te behandelen met fillers (eventueel gecombineerd met PRP) wordt de huid gevoed en zal deze er terug voller en jeugdiger uitzien. Ook verkleuring kan aangepakt worden. Vraag raad aan onze specialisten en boek nu nog een afspraak in.

Relevante artikels vanuit onze blog

Wenst u graag een afspraak?
Locatie Diest:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Locatie Blankenberge:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en staan u graag bij met al uw vragen.