1. Terug naar Injectables
  2. Over de ingreep
  3. Tips & voorbereiding
  4. Vraag & antwoord
  5. Maak een afspraak

Beautox injectie Verzacht uw rimpels op een natuurlijke manier

Ontdek een natuurlijke behandeling die rimpels verzacht en de huid gelijkmatig weer glad maakt.

Wenst u graag een afspraak?
Locatie Diest:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Locatie Blankenberge:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Wat is Beautox en hoe werkt het?

Botuline Toxine (oftewel "Beautox"), is een natuurlijk eiwit dat spieren kan ontspannen die rimpels veroorzaken. Door de spieren te relaxeren die bijvoorbeeld de frons of voorhoofdsrimpels veroorzaken, trekt de huid zich weer glad en verzachten de rimpels op een natuurlijke manier. Het is een niet-permanent effect en dient dus na enkele maanden weer herhaald te worden.

In de medische wereld wordt het botuline toxine ook veel gebruikt bij patiënten met bepaalde spier- en zenuwaandoeningen.

Wanneer is een Beautox-behandeling iets voor mij?

Beautox wordt veel gebruikt voor het verzachten van kraaienpootjes, voorhoofdslijnen, de fronsrimpels of een subtiel wenkbrauwlift. We hebben de meest courante behandelingen voor u even op een rijtje gezet.

Fronsrimpel

Fronsrimpels ontstaan door vaak te fronzen en kunnen een ongewenst boze of norse blik geven - het is prachtig te verzachten met een Beautox-behandeling.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes ontstaan voornamelijk bij mensen die veel met de ogen knijpen en/of lachen. Een Beautox-behandeling tegen kraaienpootjes verzacht de rimpels of doet ze zelfs geheel verdwijnen.

Indien u meer wenst te lezen klik hier.

Voorhoofdsrimpels

Voorhoofdsrimpels ontstaan door de spieren in het voorhoofd vaak aan te spannen bijvoorbeeld bij emoties zoals verbazing. Een Beautox-behandeling tegen voorhoofdsrimpels kan deze lijnen prachtig verzachten.

Wenkbrauwlift

Een losse huid van de bovenste oogleden of hangende wenkbrauwen kunnen leiden tot hangende zware oogleden. Een Beautox-behandeling voor een wenkbrauwlift geeft een frisse open blik.

Gummy smile

Zichtbaar tandvlees tijdens het lachen kan leiden tot het zich schamen om te lachen. Een Beautox-behandeling tegen tandvleeslach ontspant de spieren die de lip te ver omhoogtrekken.

Overmatig zweten

Overmatig zweten van de oksels en handen heeft een enorme impact op het sociale en professionele leven van veel mensen. Een Beautox-behandelling tegen overmatig zweten is veilig en effectief.

Tandenknarsen

Tandenknarsen, ook wel ‘bruxisme’ genoemd, is het met kracht op elkaar klemmen of over elkaar schuiven van tanden en kiezen. Een Beautox-behandeling tegen tandenknarsen is een veilige en effectieve behandeling.

Naast deze populaire cosmetische manieren om Beautox te gebruiken zijn er ook interessante medische toepassingen. Zo wordt het vaak gebruikt in de strijd tegen hoofdpijn (migraine), overmatig zweten. Naar verwachting wordt botuline toxine binnenkort zelfs officieel goedgekeurd voor de behandeling van depressie, een primeur!

Relevante artikels vanuit onze blog

Wenst u graag een afspraak?
Locatie Diest:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Locatie Blankenberge:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Ga verder naar Tips & voorbereiding

Maak een afspraak