1. Terug naar Gelaatscorrecties
  2. Over de ingreep
  3. Tips & voorbereiding
  4. Vraag & antwoord
  5. Maak een afspraak

Ooglidcorrectie Straal energie uit met een ooglidcorrectie

Zware en afhangende oogleden, walletjes of donkere kringen laten ons er oud en vermoeid uitzien. Met een goed uitgevoerde ooglidcorrectie bekomt u een frissere en jongere indruk.

Wat is een ooglidcorrectie?

We kennen twee verschillende type van ooglidcorrecties, namelijk;

1. Bovenooglidcorrectie
Een bovenooglidcorrectie is een snelle en betrouwbare methode waarmee met een relatief kleine ingreep een groot effect kan worden bereikt. Er ontstaat een wakkerdere blik en jeugdigere uitstraling zonder dat het zichtbaar is dat u geopereerd bent. Het kleine littekentje is namelijk mooi verborgen in de natuurlijke oogplooi. Er zijn maar weinig risico’s en de tijd om te herstellen is gemiddeld slechts een week. Het is een van de meest uitgevoerde plastische ingrepen in de wereld en onze chirurgen hebben veel ervaring met het verrichten van deze operatie. Dit kan zowel onder lokale of (als gewenst) onder slaap -of algemene anesthesie.
 
Ook lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en vermoeide ogen aan het einde van de dag kunnen door deze correctie vrijwel altijd verlicht worden. Spreek hierover met uw behandelend chirurg.
 
2. Onderooglidcorrectie
Als ook de onderoogleden storend werken, kan een onderooglidcorrectie worden toegevoegd. Is de huid verslapt en heeft u last van walletjes, holle ogen of donkere kringen dan kan deze ingreep soelaas bieden. Het litteken wordt netjes verborgen net onder de wimpers of aan de binnekant van het ooglid waardoor het haast niet waar te nemen valt. Deze ingreep heeft een iets langere genezingstijd (1-2 weken).

Holle onderoogleden of donkere kringen kunnen ook behandeld worden door het toevoegen van extra volume. Door het herstellen van het volume onder de ogen wordt de overgang tussen onderooglid en de rest van het gelaat weer glad en strak. Fillers op basis van hyaluronzuur zijn zeer geschikt voor herstel van volume onder de ogen. Ook lipofilling, opvullen met eigen vet, kan voor het gewenste resultaat zorgen.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Een ooglidcorrectie of blefaroplastie is een goede en veilige procedure voor verslapte of rimpelige huid van de oogleden, voor doorhangende vetkussentjes en donkere kringen. Veel patiënten voelen zich een stuk zekerder over hun uiterlijk na deze ingreep.

Prijslijst

  • Ooglidcorrectie (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) 1250
Prijzen zijn een vanaf prijs in Euro exclusief BTW en schommelen afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Een individuele en correcte offerte wordt u bezorgd na een eerste consult. **op esthetische ingrepen geldt 21% BTW**. Uitzonderingen op de BTW regel worden met uw arts besproken.

Wenst u graag een afspraak?
Locatie Diest:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Ga verder naar Tips & voorbereiding

Maak een afspraak