1. Terug naar Gelaatscorrecties
  2. Facelift
  3. Maak een afspraak

Facelift

Door het verouderen, teveel blootstelling aan de zon, roken of stress kan het gelaat haar jeugdig uiterlijk verliezen. De huid verslapt en we krijgen rimpels, onze kaken lijken uitgezakt en we ogen constant vermoeid. Ons gezicht lijkt holler te worden.
Het verliezen van elasticiteit en volume in ons aangezicht heeft vaak een sterke psychologische invloed op ons welzijn. We voelen ons oud(er), durven minder in het openbaar te komen en het zorgt voor een ongelukkig gevoel. Vaak voelen we ons veel jonger dan we eruit zien!!
Met een facelift verjongen we uw aangezicht door de plooien en rimpels van de gezichtshuid terug strakker te maken. Onze plastisch chirurgen zijn specialisten op dit gebied. Hierdoor kan u steeds op een natuurlijk resultaat rekenen!

Indien u nog jong bent, het nog te vroeg acht voor een operatie of wanneer de rimpeltjes nog niet te diep zijn, kan u ook kiezen voor een behandeling met injectables. Hiermee kunnen we de beginnende rimpels en volumeverlies opvangen en zo een eventuele facelift uitstellen.

Injectables gaan de rimpels in het gelaat verzachten. Zo kan u een facelift vaak nog een tijdje uitstellen!

Beautox laat de spieren op een natuurlijke manier ontspannen waardoor de huid zich weer glad trekt. Het wordt veel gebruikt voor het verminderen van kraaienpootjes, voorhoofdslijnen, de fronsrimpels of om een subtiel wenkbrauwlift te bekomen.

Fillers gaan de (diepe) rimpels opvullen of hollere delen van het gelaat opvullen. Ze worden vooral gebruikt voor de neus(lippen)plooi, marionetlijntjes, rokerslijntjes, vollere lippen of om de jukbeenderen een subtiel lift te geven.

PRP gaat gebruik maken van lichaamseigen plasma om de textuur van de huid (en de haren) op een natuurlijke manier te verbeteren. Deze zal terug strakker staan, elastischer aanvoelen en dusdoende er gezonder en jonger uitzien.

FAQ Facelift

Is een Facelift iets voor mij?

Wanneer de huid aan elasticiteit verliest, gaat deze verslappen, zakken en rimpels vertonen.
Dit is vooral zichtbaar op het voorhoofd, ter hoogte van de plooi op de neus-mond overgang of rondom de mond en kaaklijn. De wangen kunnen uitzakken (hamsterwangetjes) en dit verstoort de ovale, jeugdige vorm van het gezicht.
De oogleden zakken af en laten ons er vermoeid uitzien. Onze stralende jukbeenderen waar we zo trost op waren, lijken weg te smelten en geven ons een oud(er) aanzien.

Indien deze veranderingen storend werken op jouw zelfbeeld, je gemoed of zelfs je sociale omgang, dan kan u via een facelift hier verandering in brengen.

Onze plastisch chirurgen zijn steeds bereid om jou bij te staan met advies!

Kan ik een facelift vermijden?

Indien de rimpels nog niet te diep zijn, kan u met injectables (inspuitingen) het proces van huidsveroudering vertragen. Indien u meer te weten wil komen kan u hier klikken.

Zijn er verschillende soorten facelifts?

Jawel. Zoals voor bijna elke esthetische ingreep geldt ook hier dat het een erg individuele behandeling is. De plastisch chirurg zal samen met jou bekijken wat jouw wensen en verlangens zijn. Aan de hand van deze criteria kunnen we dan kijken wat nodig is en zo een deskundig advies geven.

Zo kan het zijn dat er geopteerd wordt voor een volledige (grote) facelift of een (mini) MACS lift. Het kan zijn dat u tijdens dezelfde operatie graag de oogleden laat corrigeren of een halslift laat uitvoeren.

In ieder geval zal uw specialist steeds trachten om een natuurlijk en harmonieus resultaat neer te zetten zodat u weer fris en monter door het leven kan. U zal er jonger, ontspannen en uitgerust uitzien!

Wat is een MACS lift?

Een MACS lift wordt ook wel eens een mini-facelift genoemd. Dit komt omdat het litteken beperkt wordt tot het plooitje voor het oor. Hierdoor is het quasi onzichtbaar wanneer het volledig genezen is.
Bij een grote, klassieke facelift kan het litteken tot achter het oor lopen om zo een maximaal effect te bekomen.
MACS-lift staat voor: Minimal Acces Cranial Suspension-lift. Deze ingreep wordt vaak gecombineerd met een ooglidcorrectie om zo het jeugdig resultaat te accentueren.

Wenst u graag een afspraak?
Locatie Diest:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Maak een afspraak

Een afspraak bij Belgian Beauty Clinic is geheel vrijblijvend. Contacteer ons, en kom met een gerust hart eens langs. Onze specialisten luisteren naar uw wensen en staan u graag bij met al uw vragen.