1. Terug naar Borstcorrecties
  2. Over de ingreep
  3. Tips & voorbereiding
  4. Vraag & antwoord
  5. Maak een afspraak

Borstvergroting Een boezem om fier op te zijn

Fraaie, welgevormde borsten zijn de wens van bijna iedere vrouw. Een borstvergroting is een ideale manier om uw lichaam op een mooie manier extra te accentueren.

Wenst u graag een afspraak?
Locatie Diest:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Locatie Blankenberge:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Wat is een borstvergroting?

Een borstvergroting verbetert de vorm en het volume van de borsten met borstimplantaten. Misschien heeft u van nature kleine of ongelijke borsten die niet bij uw lichaam passen, of is het volume afgenomen na een zwangerschap of een dieet.

Jaarlijks ondergaan duizenden vrouwen deze simpele en veilige ingreep, die u een natuurlijke ogende boezem geeft die bij u past en één waar u trots op kunt zijn.

Onze erkende plastisch chirurgen hebben vele jaren ervaring met esthetische borstoperaties en vormen de absolute top van het vak. Opleiding, bekwaamheid en kwaliteit zijn de sleutelwoorden.

Wanneer is dit iets voor mij?

Overweeg een borstvergroting wanneer:

  • Als uw vindt dat uw borsten te klein zijn of denkt dat één borst kleiner is dan de andere
  • Uw borsten merkbaar kleiner zijn geworden na de zwangerschap
  • Uw zelfbeeld of zelfvertrouwen een boost wilt geven
  • Een reconstructie aangewezen lijkt na een borstoperatie omwille van kanker of andere aandoeningen

Tijdens uw eerste consult komen we er samen achter of de procedure voor u geschikt is. U komt in aanmerking wanneer u relatief gezond en op de hoogte van de risico's van een borstvergroting bent.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Dankzij de borstvergroting bekomt u vollere borsten die een gunstig effect hebben op uw figuur én op uw zelfvertrouwen. Het litteken na de ingreep is heel klein en vrijwel onzichtbaar na enkele maanden.

Prijslijst

  • Borstvergroting (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) vanaf 2695
Prijzen zijn een vanaf prijs in Euro exclusief BTW en schommelen afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Een individuele en correcte offerte wordt u bezorgd na een eerste consult. **op esthetische ingrepen geldt 21% BTW**. Uitzonderingen op de BTW regel worden met uw arts besproken.

Ga verder naar Tips & voorbereiding

Maak een afspraak