1. Terug naar Borstcorrecties
  2. Over de ingreep
  3. Tips & voorbereiding
  4. Vraag & antwoord
  5. Maak een afspraak

Borstlift Laat uw borsten er weer vol en jeugdig uitzien

Kies voor een borstlift en laat uw borsten hun natuurlijke vorm weer bekomen. Ze voelen opnieuw steviger aan en de tepel komt weer netjes op zijn plaats te staan.

Wenst u graag een afspraak?
Locatie Diest:
klik hier om uw afspraak online in te boeken

Wat is een borstlift?

Hangende borsten ontstaan door het ouder worden van het lichaam, door belangrijk gewichtsverlies (zoals een jojo-dieet) of na een zwangerschap. Hierdoor verliezen uw borsten aan stevigheid en/ of volume. Dit kan ook een aangeboren effect zijn: sommige dames worden met (te) slappe borsten geboren.

Helaas kan de uitgerekte huid niet meer gecorrigeerd worden door (sport)oefeningen, crèmes of zalven. Ook een borstprothese alleen is geen oplossing als de huid te slap geworden is. Indien de borsten echter niet teveel doorhangen kan een borstprothese wel nog uitkomst bieden.

Wanneer is dit iets voor mij?

Overweeg een borstlift wanneer:

  • Uw borsten verzakken - ze zijn vorm en volume kwijt, of ze zijn platter en langer geworden
  • Uw tepels onder uw borstplooi valt
  • Uw tepels wijzen naar beneden
  • Uw tepelhof verhoudt zich niet recht evenredig t.o.v uw borsten

Dit is niet altijd even duidelijk. Tijdens uw eerste consult komen we er samen achter of de procedure voor u geschikt is. U komt in aanmerking wanneer u relatief gezond en op de hoogte van de risico's van een borstlift bent.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De slappe en hangende borsten hebben een volle stevige vorm gekregen en de tepel staat weer netjes op haar plaats. Door de betere vorm kan u makkelijker passende bh’s vinden en krijgt uw zelfvertrouwen een mooie boost.

Een borstlift is een erg veel voorkomende plastische ingreep. Het is een snelle en betrouwbare methode voor het mooier en steviger maken van borsten, met een langdurend resultaat. De chirurgen bij de Belgian Beauty Clinic hebben veel ervaring met het verrichten van een borstlift, dit zowel met als zonder prothesen.

Prijslijst

  • Borstlift (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) 3700
  • Borstlift met prothesen (inclusief chirurgie, verblijf en nazorg) 4700
Prijzen zijn een vanaf prijs in Euro exclusief BTW en schommelen afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Een individuele en correcte offerte wordt u bezorgd na een eerste consult. **op esthetische ingrepen geldt 21% BTW**. Uitzonderingen op de BTW regel worden met uw arts besproken.

Ga verder naar Tips & voorbereiding

Maak een afspraak